TÜM HABERLER

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIM ÖĞRENCİSİ MEKSİKALI İZLEYİCİYE ULAŞIYOR
İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencisi Ata Kaan Koç’un geçtiğimiz yıl imza attığı animasyon çalışmaları, bir kez daha yurtdışındaki uluslararası film festivallerinin seçkilerine dahil oldu. "Hope" adlı animasyonu NEOSFEST'te gösterilmek üzere seçilen Koç, bu festivalle görsel mesajını Meksikalı izleyiciye ulaştırma fırsatı bulacak.

SERGİLERİN KÜRATÖRÜ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ'NDEN

İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyelerinden Özgül Kılınçarslan’ın küratörlüğünü üstlendiği “Dream Logic” ve “Memorabilia” sergileri izleyiciyle buluştu.

İEÜ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ İSTANBUL TASARIM BİENALİ'NDEYDİ

İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyelerinden Gökhan Mura'nın "Obje Akademisi" adlı çalışması 4'üncü İstanbul Tasarım Bienali'nde sergilendi.

Foto-fanzinler sergide

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim görevlisi N. Toros Mutlu yayınladığı foto-fanzin çalışmasıyla Kasım ayında iki farklı sergiyle ziyaretçilerin seyrinde olacak.

Can Aviral ve Eda Kale mansiyon ödülü kazandı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunu Can Aviral ve Mimarlık Bölümü mezunu Eda Kale'nin birlikte gerçekleştirdiği "The Sweeps" başlıklı mimari proje, İspanya merkezli bir uluslararası mimarlık ağı olan opengap.net tarafından düzenlenen "A House for..." yarışmasında mansiyon ödülü kazandı.

Ata Kaan Koç'un animasyonu IMPACTFest'te

Geçtiğimiz aylarda "Hope" adlı animasyonu ile Dhaka University Film Society 10'uncu Uluslararası Üniversite Kısa Film Festivali'nin seçkisine girmeye hak kazanan İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencisi Ata Kaan Koç, bu kez "Not Enough Time (Tight Rope)" isimli çalışmasıyla El Paso IMPACTFest Film Festivali'nin seçtiği 50 kısa filmin arasında yer buldu.

Yeni mezunlarımız ÜTAS'ta

İyi Tasarım İzmir etkinliği kapsamında düzenlenen Üniversiteler Tasarım Sanat Mezuniyet Projeleri Sergisi’nde (ÜTAS) çeşitli üniversitelerin çeşitli disiplinlerinden öğrenciler projeleriyle buluştu. Bölümümüzden de mezun ve öğrenci düzeyinde katılım gören sergiyi 30 Kasım 2018 tarihine kadar İzmir Kültürpark 1/B fuar alanında ziyaret etmek mümkün.

Trans-making proje partnerleri İstanbul'da buluştu: Kamusalı Yapmak

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Zeynep Arda, Dr. Gökhan Mura ve Lefteris Heretakis'in de araştırmacı olarak dahil olduğu, Avrupa Topluluğu Horizon 2020 programı tarafından desteklenen "trans-making" projesinin "Kamusalı Yapmak / Public in the Making" isimli etkinliği 18-20 Ekim 2018 arasında İstanbul'un çeşitli mekanlarında gerçekleşti.

2018 Tercih Dönemi Tanıtım Günleri

2018 yılı üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla hız kazanan tercih dönemi için İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde tanıtım çalışmaları aday öğrencilerin ziyaretleriyle devam ederken, Görsel İletişim Tasarımı bölümü olarak biz de imkanlarımızı ve çalışmalarımızı ziyaretçilerimize sergiliyoruz.

4'üncü sınıfların mezuniyet sevinci

2017-2018 öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz, üniversite çapında 3 güne yayılan mezuniyet törenleri için 5 Temmuz Perşembe akşamı sahneye çıktı.