TÜM HABERLER

TED Eskişehir'den bölümümüze ziyaret

TED Eskişehir Koleji ikinci sınıf lise öğrencileri, kısa süre önce çektikleri "İz" adlı kısa filmlerinin gösterimi ve değerlendirilmesi üzerine katıldıkları film atölyesi dahilinde bölümümüzü ziyaret etti.

3'üncü sınıfın İstanbul ziyareti: Grafist 22, Iam Istanbul, KRAKEN, Koff

Bu yıl 22'ncisi gerçekleştirilen İstanbul Grafik Tasarım Günleri'nde (Grafist), üçüncü sınıf öğrencilerimizden Nilay Yener ve Deniz Can Atal, etkinlik kapsamında yürütülen atölye çalışmalarına katıldılar.

Lak Lak: 2018 Bahar

2012 yılından bu yana gönüllü öğrencilerimizin organizasyonunu üstlendiği konuşma etkinliği Lak Lak'ın 2018'deki ilk buluşması 7 Mayıs gününde gerçekleşti.

DÜNYACA ÜNLÜ TASARIMCI İZMİR'DE

Dünyaca Ünlü Tasarımcı/Artist/Yazar Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencileriyle Buluştu.

Geçtiğimiz hafta İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’ne konuk olan Phil Cleaver, neredeyse hepimizin cebinde taşıdığı VISA logosunu tasarlayan, dünyaca ünlü bir grafik tasarımcıdır. Meslek hayatına grafik tasarım alanının duayenlerinden Alan Fletcher ve Anthony Froshaug’la çalışarak başlayan Cleaver, New York’ta Pentagram, Hollanda’da TD ve Londra’da Wolff Olins ajanslarında uzun yıllar çalışmış ve 1992 yılında Londra’da Et Al Tasarım danışmanlığı firmasını kurmuştur. Monotype Müzesi’nin ve Kraliyet Sanat Cemiyeti’nin de üyeleri arasında yer alan Phil Cleaver, Middlesex Üniversitesi’nde sanat ve tasarım dersleri de vermektedir. Dünyaca ünlü markalarla çalışan ve pek çok kitap tasarlayan tasarımcının işleri Victoria & Albert Müzesi’nin daimi koleksiyonunda da yer almaktadır

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Fotokitap Günleri

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, 19-20 Nisan tarihlerinde “Fotokitap Günleri” etkinlikleri kapsamında, Mimar Sinan Üniversitesi, Fotoğraf Bölümü akademisyenleri Yrd. Doç. Tuna Uysal ve Ar. Gör. Volkan Kızıltunç’u ağırladı.

İZMİR TİCARET ODASI'NDA SOKAK FOTOĞRAFLARI

Görsel İletişim Tasarımı 2. sınıf öğrencileri, Temel Fotoğrafçılık dersi kapsamında portre, obje ve peyzaj konularını "sokak" teması ile birleştirerek çektikleri fotoğrafları sergiledi. Serginin açılışı İEÜ Mütevellit Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş gerçekleştirdi.

“Myths&Beings” Workshop

Her dönem uluslararası düzeyde konuk tasarımcılarla yapılan İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Atölyeleri 2016-2017 Akademik Yılı sonbahar döneminde Onur Can Çaylı tarafından yürütüldü.

15. YIL SERGİSİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi olarak 14 Nisan 2016 tarihi ile birlikte 15. yıl dönümünde, sizleri üniversitemizde gerçekleşmiş olan organizasyonları, okulumuzun tüm akademik ve idari kadrosunu, öğrencilerimizi, mezun öğrencilerimizi hatırlatan bir zaman yolculuğuna çıkarmak istedik. Bu günlere uzun yollardan geldik, ve ümit ediyoruz ki;  şimdiye kadarki başardıklarımızla, gelecekteki başarılara ulaşacağız.

T-SHIRT SERGİSİ

T-shirt Projesi, VCD 132 Baskı için Çizim Teknikleri dersinin uzun yıllardır süren çalışmalarının bir ürünüdür.