TÜM HABERLER

2018 Tercih Dönemi Tanıtım Günleri

2018 yılı üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla hız kazanan tercih dönemi için İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde tanıtım çalışmaları aday öğrencilerin ziyaretleriyle devam ederken, Görsel İletişim Tasarımı bölümü olarak biz de imkanlarımızı ve çalışmalarımızı ziyaretçilerimize sergiliyoruz.

4'üncü sınıfların mezuniyet sevinci

2017-2018 öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz, üniversite çapında 3 güne yayılan mezuniyet törenleri için 5 Temmuz Perşembe akşamı sahneye çıktı.

TED İzmir öğrencilerinden ziyaret

TED İzmir Koleji'nden bir grup öğrenci Görsel İletişim tasarımı Bölümü'ne davet edildi.

Karma öğrenci işleri sergisi: "VCD çok güzel, gelsene!"

Bölümümüz öğrencilerinin 2017-2018 akademik yılı içerisinde yaptığı işlerden oluşan karma sergimiz, "VCD Çok Güzel, Gelsene" sloganı ile 8 Haziran Cuma günü Mavibahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açıldı. 25 Haziran gününe kadar açık olacak sergi Mavibahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin avlusunda ziyaretçilerini ağırlıyor.

TED Eskişehir'den bölümümüze ziyaret

TED Eskişehir Koleji ikinci sınıf lise öğrencileri, kısa süre önce çektikleri "İz" adlı kısa filmlerinin gösterimi ve değerlendirilmesi üzerine katıldıkları film atölyesi dahilinde bölümümüzü ziyaret etti.

3'üncü sınıfın İstanbul ziyareti: Grafist 22, Iam Istanbul, KRAKEN, Koff

Bu yıl 22'ncisi gerçekleştirilen İstanbul Grafik Tasarım Günleri'nde (Grafist), üçüncü sınıf öğrencilerimizden Nilay Yener ve Deniz Can Atal, etkinlik kapsamında yürütülen atölye çalışmalarına katıldılar.

Lak Lak: 2018 Bahar

2012 yılından bu yana gönüllü öğrencilerimizin organizasyonunu üstlendiği konuşma etkinliği Lak Lak'ın 2018'deki ilk buluşması 7 Mayıs gününde gerçekleşti.

DÜNYACA ÜNLÜ TASARIMCI İZMİR'DE

Dünyaca Ünlü Tasarımcı/Artist/Yazar Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencileriyle Buluştu.

Geçtiğimiz hafta İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’ne konuk olan Phil Cleaver, neredeyse hepimizin cebinde taşıdığı VISA logosunu tasarlayan, dünyaca ünlü bir grafik tasarımcıdır. Meslek hayatına grafik tasarım alanının duayenlerinden Alan Fletcher ve Anthony Froshaug’la çalışarak başlayan Cleaver, New York’ta Pentagram, Hollanda’da TD ve Londra’da Wolff Olins ajanslarında uzun yıllar çalışmış ve 1992 yılında Londra’da Et Al Tasarım danışmanlığı firmasını kurmuştur. Monotype Müzesi’nin ve Kraliyet Sanat Cemiyeti’nin de üyeleri arasında yer alan Phil Cleaver, Middlesex Üniversitesi’nde sanat ve tasarım dersleri de vermektedir. Dünyaca ünlü markalarla çalışan ve pek çok kitap tasarlayan tasarımcının işleri Victoria & Albert Müzesi’nin daimi koleksiyonunda da yer almaktadır

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Fotokitap Günleri

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, 19-20 Nisan tarihlerinde “Fotokitap Günleri” etkinlikleri kapsamında, Mimar Sinan Üniversitesi, Fotoğraf Bölümü akademisyenleri Yrd. Doç. Tuna Uysal ve Ar. Gör. Volkan Kızıltunç’u ağırladı.