TÜM HABERLER

“Myths&Beings” Workshop

Her dönem uluslararası düzeyde konuk tasarımcılarla yapılan İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Atölyeleri 2016-2017 Akademik Yılı sonbahar döneminde Onur Can Çaylı tarafından yürütüldü.

15. YIL SERGİSİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi olarak 14 Nisan 2016 tarihi ile birlikte 15. yıl dönümünde, sizleri üniversitemizde gerçekleşmiş olan organizasyonları, okulumuzun tüm akademik ve idari kadrosunu, öğrencilerimizi, mezun öğrencilerimizi hatırlatan bir zaman yolculuğuna çıkarmak istedik. Bu günlere uzun yollardan geldik, ve ümit ediyoruz ki;  şimdiye kadarki başardıklarımızla, gelecekteki başarılara ulaşacağız.

T-SHIRT SERGİSİ

T-shirt Projesi, VCD 132 Baskı için Çizim Teknikleri dersinin uzun yıllardır süren çalışmalarının bir ürünüdür.

WORKSHOP

Her dönem uluslararası düzeyde konuk tasarımcılarla yapılan Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Atölyeleri bu sene Ekmel Ertan tarafından yürütüldü.

LAKLAK

Pecha Kucha adıyla 2003 yılında ilk kez Tokya’da düzenenlenen etkinlik aynı formatta 2012 yılından beri Görsel İletişim Tasarımı Bölümü çatısı altında ‘LAKLAK’ adı ile 10. etkinliğini gerçekleştirdi.

VCD "LEAP" SERGİSİ

“LEAP” sergisi ile Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, 2015-2016 Güz Dönemi’nde; birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf stüdyolarında hazırlanmış olan çalışmaları gururla sunar.

VCD Good Manners Workshop [5-9 Ekim 2015]

VCD Good Manners Workshop 5-9 Ekim 2015 tarihleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nde Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'nün tüm sınıflarının katılımıyla gerçekleştirildi.

VCD 4. Sınıf Öğrencisi Rohat Türk, Altın Koza Film Festivali Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması Finalinde

Adana’da 22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında yapılacak Ulusal Öğrenci Filmleri ve Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması’nın finalistleri belli oldu.

Basında VCD 2015

2014-2015 Akademik Yılında gerçekleşen bölüm aktivitelerimizle ilgili basın haberlerini albümümüzde bulabilirsiniz. http://on.fb.me/1dA4Zly

“İzmir 2015: Expose Yourself To Life” başlıklı görsel marka tasarımı çalıştayı sonuçlandı.
26-28 Kasım 2014 tarihleri arasında üniversitemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ve Domus Academy Görsel Marka Tasarımı Programı işbirliğinde gerçekleşen “İzmir 2015: Expose Yourself To Life” başlıklı görsel marka tasarımı çalıştayı sonucunda; genç tasarımcılar farklı konseptler üzerinden geliştirdikleri projeleri izleyiciler ile paylaşmıştır.