GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

Görsel İletişim Tasarımı

Güncel duyuru bulunmamaktadır.

TÜM HABERLER

Domus Academy'den Stefano Cardini ile Görsel Marka Tasarımı Çalıştayı: "İzmir 2015: EXPOse yourself to life"
İzmir Ekonomi Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü etkinlikleri kapsamında; 26-28 Kasım 2014 tarihleri arasında Domus Academy Görsel Marka Tasarımı Bölüm Başkanı Stefano Cardini’nin yönetiminde bir workshop çalışması düzenlenecektir.

Frascara ve Noël Çalıştayı / Kullanıcı odaklı ve kullanıcı ile tasarlamak

5 ve 9 Mayıs tarihleri arasında Görsel İletişim Tasarımı bölümü olarak Profesör Emeritus Jorge D. Frascara ile iş ve hayat partneri Dr. Fabiola Guillermina Noël’i onurla ağırladık. İkili Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde ’Kullanıcı için ve kullanıcı ile tasarlamak: Ekolojik düşüncenin gücü’ adlı bir çalıştay yürüttü.

LAS MUJERES DE ALMODÓVAR ATÖLYESİ SONUÇLANDI!
Las Mujeres de Almodóvar atölyesi, Pedro Almodóvar’ın eşsiz sinematografik dilini farklı yönleriyle irdeleyen bir seminer ve Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar (1988) adlı filmin gösterimini takiben iki gün süren bir atölye çalışması ile sonuçlandı.

MARK KLETT İLE İZMİR

20-24 Mayıs tarihlerinde Görsel İletişim Tasarımı bölümü Amerikalı peyzaj fotoğrafçısı Mark Klett’i ağırladı.

Balkan Locus-Focus International Symposium
The two-day Balkan Locus-Focus symposium sought to offer first insights on the yet silent and poorly recorded histories of communication design in the Balkan peninsula, focusing on the period from the late 19th century to the present.